Ya senin üslubuna bilmem ne yapayım ben. Gelmişsin birde allah demeden dışarı adım atmıyoruz diyor. R10 boş yapma yeri değil diyor. Sende suç yok üye artsın diye boş user pompalıyanda suç var. Kalitesiz seni
Para ödüllü bir yarışma. Allah rızası için destek olun. Ortada bir projede yok. Neyse
Psikolojik sorunlarım yok üstelik mesleğim psikologluk.
Burası bir forum eleştri kaldıramıcaksan konu açıp allah din kitapla ödüle konmaya çalışmayacaksın. Sitenin kendi organik kitlesi mevcut zaten. Projene güveniyorsan yazarsın detaylarını içerikleri planını oylatırsın buraya gelip yalvarır gibi konu açmazsın. Açarsanda yorum yaparım. Boş user pompalanıyor forumdaki konu kalitesi ortada. Tabi sen r10 un r10 olduğu zamanlara yetişmedin o yüzden bilmezsin.
Bir tane modaretör bu hakaretlere, saldıralara ve tahriklere DUR desin artık. Hiç bir suçum günahım yok. Projem için konu açtım gelip beni tahrik edip saldırdı ! Burda da masum ayaklarına yatıyor. Ağza alınmayacak küfürler ve hakaretler var.
"Bimem ne yapayım"
"Kalitesiz seni"
"Boş user pompalama"
daha bi sürü tahrik ve hakaret !
Her lafında Allahı kullanmandan rahatsız oluyoruz arkadaşım. Tahrik yok sen psikolojik sorunları olan bir insansın eminim forumdaki herhangi bir yerde telefon numaram olsaydı beni de tehdit edeceğine emindim. Sahteciliğin yok ama sömürücülüğün var .
Gördüğünüz gibi konuyla alakaları yok ve tahrike devam ediyorlar. ALLAH kelimesinden rahatlar ve o yüzden bana saldırı gerçekleştirdiler. Nasıl konuşmam gerektiği konusuna kadar karışmaya kalkıyor hakaret ediyorlar !