Olanlar var mutlaka biz o kadar vermedik ama alanları duydum.Sorun burada işte.İşçi temizlik güvenlik.Bunları devlet karşılamıyor mu? Benim bildiğim devlet karşılaması lazım.Ama size de hak veriyorum ya birileri bir şey er yapıyor.Ya da devlet gerçekten para vermiyor bunları kendileri karşılıyor.Özel okulda bu tür sorunlarla karşılaşmazsınız zaten her şey kuruludur.Ben ortaokulda da lisede de bilgisayar falan alırken hiç hibe edildiğini görmedim.İşin gerçeği üzülüyorum.Öğretmenlerin bu tür şeyleri bireysel olarak yapmaları gerçekten üzücü yani.Sonrasında her şey mükemmel işliyor gibi görünüyor.Eğitimde çağ atladık diyorlar.Sizin bireysel hareketlerinizin sevincini malum kişiler yaşıyor.Allah yardımcınız olsun.
Teşekkürler hocam, gerçekten durum bu. Bazı okulların bütçeleri veli portföyünden ya da bulunan mahallenin eğitime bakış açısından dolayı çok güçlü olabiliyor. Okul yönetimleri de tüm eksikleri tamamlayabiliyor.
Ben İstanbul Eyüp te gmrev yapmaktayım. Bütün öğretmen arkadaşlarım bankalardan ve özel kurumlardan hibe isteği ile kendi çabalarıyla laboratuarları ayakta tutmaya çalışıyor.
Geçen sene sağolsun yine buradan bir arkadaş 3 kasa ve bir çok hdd hibe etmişti. Şu an labdaki pclerden hala 2003 yılında kurulan P4 512 Ramli olanlar ve tüplü monitörler var. Çalışması yeterli bir şekilde idare ediyoruz. Bankalardan 5 adet almıştım 3 sene önce HP Core Duo makineler şu an en kralı onlar