Merhabalar, öncelikle güzel düşünce ve öneriniz için teşekkür ederiz. Fiyat artışı konusunda cPanel lisans politikasına göre işlem yapıldı. Hosting paketlerinde herhangi bir fiyat artışı mevcut olmayıp sadece birden fazla hesap açılabilen bayi hostingde yeni paketleri oluşturduk. Netice itibariyle eskiden cPanel lisansında herhangi bir hesap limiti yokken bizde en minimum fiyat ile hizmet sunmaktaydık. Biz yinede müşterilerimizi düşünerek mevcut müşterilerimizin hiçbirine yeni hizmet paketleri ve fiyatları hemen yansıtmadık. Müşterilerimiz süreleri sonunda aynı fiyatlarla Directadmin tabanlı hizmete geçebilir yada yeni fiyatlar ile cPanel tabanlı hizmete devam edebilir. Directadmin hizmetlerde görünüme alışkın müşterilerimiz için kullanım kolaylığı açısından cPanel ve WHM teması olacaktır. Directadmin ile ilgili sorularınızı açmış olduğunuz destek biletinde teknik ekibimiz cevaplamış. Yine de aklınıza takılan bir soru olursa yardımcı olmak isteriz. Mutlu günler dileriz.
Vermiş olduğunuz hizmetten son derece memnunum ama bazı zamanlar işler yolunda gitmeyebilir. Kullanmış olduğum hosting süresi 2 yıl için alındı. Almış olduğum fiyatla şu anki yenileme fiyatı arasında dağlar kadar fark var. Evet, destek sistemi ile detaylı görüştüm. Vermiş olduğunuz hizmet kalitesinden dolayı sizinle kalmak istedim. Bana Directadmin sunuldu fakat ben neden yine aynı paketimi bu panelde aynı ücretle devam ettireyim ki? Sonuçta bu panel daha ucuz ve cPanele göre pek tercih edilmiyor. Elinizde bu panelin sınırsız paketi var mı bilmiyorum ama daha güzel bir teklif sunabilirdiniz.