Kosgeb kredileri kalktı. 1 ocak 2019 itibari ile. Artık SGK gün primine bağlı olarak artan hibe ve destek paketleri var. Teknoloji seviyenize ve SGK gün primlerinize göre yaklaşık 300.000 e kadar hibe almanız mümkün.
Eşimin sigorta primi yok sizin Dediğiniz gibi kalktı krediler dedi ben açıkçası kredi ile mal falan alırım derdinde edim hem lisans mezunu hemde genç bayan girişimci olsugu için onun başvurmasını istedim kendim 1500 gün sigortalı çalışmaktayım yaşım 24 daha avantajlı isem ben proje hazırlıyım. Benim dükkan açmam için 60-70 kadar sermaye lazım dükkan kirası ofis malzeme boya badana vs onun üstündeki tüm miktar mal alabilmek için.
https://www.kosgeb.gov.tr/site/tr/ge...destek-cagrisi bu yılın haberi
Arkadaşlar, zamanında eski konum var kosgeb ile ilgili orada ki mesajları inceleyebilirsiniz, ek olarak Sertifika artık internet üzerinden alınıyor daha basit oldu girişimcilik
Not: 2014 yılında şirketimi kosgeb desteğiyle kurdum halen aktif.
Malesef kredi olayının kalkması hevesimi kursağımda bıraktı.
Arkadaşlar, zamanında eski konum var kosgeb ile ilgili orada ki mesajları inceleyebilirsiniz, ek olarak Sertifika artık internet üzerinden alınıyor daha basit oldu girişimcilik
Not: 2014 yılında şirketimi kosgeb desteğiyle kurdum halen aktif.
Malesef kredi olayının kalkması hevesimi kursağımda bıraktı.