Filmizleu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Annemin 22 bin tl kredi borcu vardı bireysel, vefaat ettiğinde ödediği taksitleri geri tarafımıza ödediler.
SİGORTA TUTARIN TAMAMINI BANKAYA ÖDER BANKA ÖDENEN TAKSİTLERİ SİZE GERİ ÖDER ama bu konut kredisinde böylemiydi hatırlayamadım.
Sizin sözünüze o halde çekmiş olduğu bireysel kredide sigortası vardı onuda vermeliydi ama onuda vermiyor.

Backlog adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İkisi de ayrı sigorta olduğu için ayrı ayrı veriliyor.Nerden biliyon diyorsan yakın zaman içerisinde benimde amcam vefat etti.O sürede o işlerin peşine düşmüştüm.Vergi dairesinden borcu olmadığına dair belge alıyorsun.Sigorta şirketine ödeme için başvuruyorsun belgelerle.Onlar 2-3 gün içerisinde inceleyip sizden varislerin hesap bilgilerini istiyor ve hesaplarınıza ödemeyi geçiyor.
Burda bir avukata danışacağım hocam bunu teşekkürler.

Backlog adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İkisi de ayrı sigorta olduğu için ayrı ayrı veriliyor.Nerden biliyon diyorsan yakın zaman içerisinde benimde amcam vefat etti.O sürede o işlerin peşine düşmüştüm.Vergi dairesinden borcu olmadığına dair belge alıyorsun.Sigorta şirketine ödeme için başvuruyorsun belgelerle.Onlar 2-3 gün içerisinde inceleyip sizden varislerin hesap bilgilerini istiyor ve hesaplarınıza ödemeyi geçiyor.
Burda bir avukata danışacağım hocam bunu teşekkürler. Sizin dediğinizi yapmam yeterlimi acaba bendemi böyle yapsam başvursam eğer vermezlerse direk dava mı açsam ?