Mettwork adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
iyi boş yapmışsın. ben vbulletin 3.8.8 dedim ilk mesajımda, 3.8.8'in public exploiti yok şu anda. attığın exploitin biri eggavatar eklentisi ile mümkün, diğeri vbulletin 3.8.6 sürümü için. önce ne yazdığımı kontrol et sonra mesajını yaz. ayrıca işletim sistemi ile forum scriptini bir tutmak nasıl bi kafa anlamadım. işletim sisteminin değişmesiyle tüm programlar, tüm dengeler değişiyor. forum sisteminde böyle bir olay yok. 10 yıllık sistemi düzgün ayarlarsan dün çıkmış sözde "yeni" sistemlerine fark atar. bunu idrak etmen lazım önce. hala diyorsun ki yok toyota, yok xp. corolla'yı modifiye edersen mercedes benz ile aynı güce sahip olur. senin kafanda yenilik dış görünüş olduğu için böyle yorumlar yapman normal. forum hayatın da muhtemelen 2016 sonlarıyla başlamıştır o yüzden vbulletin'i gömmeni anlıyorum. bugüne bugün en çok takıldığım 5 forumdan 4 tanesi vbulletin kullanıyor. aşırı aktif bir kitleye sahip. 1 tanesi ise kullanmıyor, kötü arayüz yüzünden tonlarca kullanıcı kaybetti.

vbulletin bugüne bugün dünyadaki en kullanıcı dostu forum sistemlerinden birisidir. sen hala html5 den felan bahset.
En aktif 99 coralla mevcut türkiye

Teşekkürler

iyi forumlar.