adwords ile adsense birbirini tetikleyen algoritmalar üzerinde çalışıyot tabikide risk olacak

sosyal medyadan gelen hitin kesinlikle hiçbir zararı yoktur, sırf sosyal medya hitinden ileegal 88k almışlığım var
O zaman hepimizin mantığına yatan şekliyle, yandex ve sosyal medya da bir problem teşkil etmiyor diyebilirmiyiz?
Adwords ile bi arbitraj dene bakalım ziyaretçinin nereden geldiğinin bir önemi var mıymış?
Mantıklı. Üstadlar birde hazır buraya gelmişken başka bildiğiniz yandex gibi reklam kaynakları varmı ? Rica etsem paylaşırmısınız.

bunları tecrübe etmiş insanlar, sosyal medyadan yanıltıcı içeriklerle sitesine ziyaretçi çekiyordur ve bunu abartıyordur. kullanıcı da, ya nereye geldim der ve sitede 1 sn durur. bunu binlerce insan yaparsa ve analytics kurulu ise sitede, belki risk oluşturabilir. buna da belki diyebilirim. düşünsenize, bir şirketsiniz ve tv ye reklam verdiniz. merakla herkes tarayıcıya sitenin adını yazdı veya google a domainin adını yazdı. siteyi 2 gün önce kaydettim ve kurdum. param var, her yere reklam veririm. ne olacak ceza mı alacağım bir yerden.
Evet hocam sonuçta googleda bizim çektiğimiz trafikten para kazanıyor hayrına para ödemiyor ya bize