Bonarous adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tema / scriptte ve reklam yerleşiminde ayarlamalar yaparsa TO, 5-10 katına çıkabilir. TO %0.84 ne demek, 5k hitli siteye hiç reklam koymayın daha iyi.
Ayrıca reklamlara tıklatmayın alacağınız 3-5 TL'den de olmayın bence. Google'ı kandırmak kolay değil.
aynen hocam tıklatmıyorum zaten sadece denemek için birer kez tıklamıştım beraber yanlarında sonrasında söyledim zaten bir daha girmeyin bile ki zaten kaç yaşında adamlar benim sitemle işi olmazlar hocam script güzel memnunum hızı filan çok iyi yerleri çok fazla var piyasadaki en iyi 3 temadan biri parayla aldım. 6 yıldır kullanıyorum her hafta istisnasız güncelleme alıyorum düzenli olarak 6 yıldır o kadar ilgili tema sahibi zaten hindistan menşeili. reklam yerleri iyi yazı üstü yazı araları ve yazı sonunda var ki eg görünürlük %60 üstü çok iyi bir oran ancak hocam sıkıntı iki şeyde muhtemelen türkçe site piyasası kötü ve benim sitem eğitim sitesi finans banka kredi otel gezi otobüs uçak vs. olsa bir de ingilizce piyasası olsa tadından yenmez yalandan kürek çekiyormuşum eğitim sektöründe buradan ekmek çıkmaz çıkar ama eve ekmek çıkar