En başından anlatayım korkulacak hiçbir şey yok forumda konularım bile var.
Şuan üniversite 1.sınıfa geçtim lise 1.sınıfın sonlarından lise 4'ün başlarına kadar tırnağımın 2 tarafı da balon gibiydi nasıl ağrıyor bilemezsiniz.
Zor bela ortopediye gittim korka korka, fakat doktor baktı ve güldü bunun için mi bu kadar sene acı çektin dedi

Ben de doktorun gülmesine bayağı rahatladım her neyse antibiyotik yazdı 10 gün sonra gel batan kısımları kökünden alalım dedi (tırnak yatağı revizyonu diye geçiyor sanırım). 10 Gün sonra gittim ve 1 gün sonrasına sabah 9'da gel hemen halledelim dedi, sabah gittiğimde ilk başta 10 adet kadar uyuşturmak için iğne vurdular ve turnike yaptı sanırım. 15 dakika sonra bana bitti dediğinde dedim ki herhalde tekrar olacak falan derken aradan 5 ay geçti sanırım tırnak uzadı her şey normal batma yok kenarlar uzamıyor ve korkulacak hiçbir şey yokmuş onu öğrendim. Her ne kadar acı olacaksa da tıbbi müdahale veya cerrahi müdahale her zaman daha iyidir lütfen aksatmayınız, Geçmiş olsun dileklerimle.
Zaten konuma da yazmışsınız;
Benimde baş iki ayak parmaklarım acayip batıyor yani bazen yürüyemiyorum kendim ameliyat yapıyorum

Tırnağı çımbızla çıkartıyorum kesiyorum sonra birde çekiyorum uzun bir tırnak çıkıyor içinden bi 10-15 gün rahatlıyorum sonra tekrar yapıyorum
Bir çok tırnak çekimi operasyonuna katılmama rağmen, Sağlıkçı olmama rağmen korkuyorum