yassara61 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam selamlar,
bilgi için paylaşayım dedim bende. Ben ve bir arkadşaımla beraber yüksek tbm ler elde edebiliyorduk. Benim rekor 100 eur (650 tl/tık) Fakat reklam kısıtlamalar yaşadıkça bu değerler kayboldu. 5 hesabım var bi hesap bir tıka 3 eur verirken biri 1,10 tl veriyor. reklamların tbm sini deli seviyelere çıkartabiliyorken bu güncelleme ile gerçekten diplerde seyrettiriyor. Şuan ambole olmuş durumdayım, bizim hit 400-500 ile 200-300tl alabiliyorken şimdi 20-30tl civarlarında. Bu güncelleme sonrası hesaplara pek birşey yapmamaya karar verdim. artık zamanla yeni açıklarını öğrendikçe doldururuz.
Aynen hocam bende bunu merak ediyordum eskiden kazananlar da mı aynı durumda onlarda mı düştü getirisi diye. sonuçta ben 1 haftadır bunu kafaya taktım ama galiba 1 haftaya kalmaz kaldırırım gerçekten yerlerde getirisi cidden hile hurda olmadan olmaz kazanç o da bana gelmez o yüzden en güzeli haber siteleri gibi direk reklamı kendimiz almamız yada ticaret yapmak yoksa dedikleri gibi hem türkçe site hemde eğitim sitesi bir şey getirmiyor maalesef. son olarak aklımdaki soru da şu bunu da biri cevaplasa rahatlayacağım. reklam url engellemek doğru mudur? yada reklam ağlarını engellemek? benim site eğitim sitesi sonuçta kiralık araba yada banka iş yapar mı girenler belli çocuklar giriyor bunları kaldırmam doğru olur mu onlara yönelik direk kitap yayınları, e kitap siteleri, kurslar, üniversiteler çıkması daha doğru olmaz mı?