ElRey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar aranızda çoğu kişi okul hayatını bitirmiştir sizden öneri almak istiyorum

10. Sınıfta ilk dönem çok okuldan kaçtım ve edebiyat öğretmenim bana taktı.İkinci dönem kendisinden özür dilerim ve kendimi düzelticeğimi söyledim kendisi de benim bir adım attığımda 10 adım geleceğini söyledi.Ödevler,derse katılım,sınavlar herşey güzel gidiyor derken karne vakti bir baktım ki hoca beni bırakmış.

11.Sınıfta yine aynı hoca geldi bu sefer derslerde tek kelime etmiyordum sonra dedi benim yanlışlarım olmuştur özür dilerim sıfırdan bir sayfa açalım derslerine çalış felan tamam dedim yine sınavlar ödevler derse katılım on numara Bi baktım ilk dönem yine bıraktı.En sonunda ikinci dönem derslerde hocanın suratına bakmamaya başladım verdiği hiç bir ödevi yapmamaya başladım sorduğunda da yapmak istemediğimi sıfır vermesini istediğimi söyledim.(Emeğimin karşılığını iki yıl boyunca vermedi o yüzden çok sinirliydim)

Bugün 12. Sınıfa başladım sınıfa girdim ve bir baktım ki aynı hoca bu sefer sınıf öğretmenimiz olmuş direk geldiği gibi bana laf sokmaya başladı.Bende kendisine "edebiyat öğretmenim değişmesi için o kadar dua ettim olmadı" dedim.O da daha zıt geldi tabii

Şimdi beni saygısız birisi sanmayın sakın edebiyat hariç her dersin öğretmeni beni sever sadece öğretmenlere değil büyüğüme saygılıyım fakat bu öğretmen kendini çok yüksekte görüyor üstten konuşuyor insan gibi görmüyor öğrenciyi anlattığım gibi kimseye hakkını vermiyor.Hiç bir öğrencisi de onu sevmiyor.

Bu sene beni kesin yine bırakacak. Edebiyat ds baraj dersimiz kalırsam diploma alamam. Sınıf değiştirmek istemiyorum okulumun birinci sınıfındayım (puanı en iyi olanların olduğu sınıf) dokuzuncu sınıfta sınıf birincileri ve ikincileri alınmıştı sadece.

Nasıl bir yol izleyebilirim!
Sız sinavda tüm soruları dogru yanitladıgınıza inaniyorsaniz ve temel olarak sizi bilerek birakiyorsa şikayetçi olmanız gerekmekte.