medyamio adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Zaten bu kafayla kazanamazsın 1, banlanman yakındır 2, insanların zar zor bütçe ayırarak verdiği reklamlara tanıdılarını arkadaşlarını tıklatarak kul hakkına girme bu da 3
1. Yorum yapmak için yorum yazmışsın
2. Öyle önüne gelene tiklatsam sadece gittiğim tek bir okulda 900 1000 tane ogrencim var en kötü günüm 200 250 tıklama ile geçer
3. Kardeşime ve arkadaşlarıma almak istediğiniz bir şey olduğunda benim siteye girin reklamlarda denk gelirse de oradan alın dedim ve bunun karşılığı ilk defa kardesim bugün alışveriş yapmış onu söyledi sitende denk geldim alışveriş yaptım dedi bunun neresi suç direk siteye girip alışveriş yapacağına benim site üzerinden yapmış
4. Sonuçta ben adsense iki haftadır koydum denemek için bir kaç deneme yaptım işi öğrenmek için hak yiyecek en son kisiyim reklamcılıkta var bizde o insanların hangi imkanlarla reklam verdiğini de biliyoruz görüyoruz kimsenin hakkına girip çoluk çocuğuma yedirmem
5. Günlük 5 bin hit olan bir sitede nasıl para kazanırım onu sorguluyorum iki gündür ama bu konuda sonuç herkes için aynı muhtemelen kimse kazanamıyor hakkıyla bunun sebebi güncelleme mi diye düşünmeye başladım Farkındaysan bende o yüzden kaldıracağım bu gidişle dedim hak yesem her türlü banlanincaya kadar yerim haksız kazanc elde etmeye çalışırım neden kaldırayım??