Ben bunların daha kötü olanlarıyla bir ömrümü geçirdim. Size tavsiyem şu hocam psikiyatri ilaçları ilk yan etki yapar hatta kafayı bile yedirttirir ama sonrasında yavaş yavaş düzeliyor insan. Ama sadece ilacla değil kendi kendini motive ediceksin. Bak mesela ben başkalarına bakıyorum yok kız derdi yok arkadaş derdi yok o beni sevmedi gibi abuk subuk dertlerden yakınıyorlar. Ailelerini hastane koridorlarında beklesinler ben görürüm çok sevdikleri arkadaşlarını da sevgililerini de. Senin 86.400 TLn olsa biri 10 liranı çaldı diye bütün paranı heba edermisin? Etmezsin o zaman fazla takmamak lazım mesela ben şuan tek hayatım işim ve ailem başkada bişi fazla umurumda değil. Gelecek kaygısı konusunda da Allah herkesin rızkını veriyor. Yeterki adım at.

İlacı sakın bırakma ben 3 4 sefer bıraktım ondan tedavi gecikti suan düzenli kullanıyorum Allaha Hamdolsun iyiyim.

Bol bol kitap oku, böyle hüzünlü müzikler yerine eğlenceli müzikler dinle ve instagramda Motivasyon psikolojik sayfaları takip et güzel paylaşımları oluyor. Rahatlıyor insan.

Eğer yardımcı olabileceğim birşey olursa pm üzerinden 7/24 ulaşabilirsin.