Ek olarak ekonomik kriz sorunları ile uğraşan yunanistanda da durum farksız değil. 740 euro asgari ücret ile 4 bin euroya araba alınıyor.
İspanya Avrupa'da nispeten fakir ülkelerden yanlış olmasın.
Kesinlikle öyle o yüzden ispanya karşılaştırması yaptım. Amerika da iken gördüğüm 2 ay calışıp araba alan insanlari yazmadım.
1 araba bile almak için yemeden içmeden 27 ay biriktirmem gerekiyor. Neden benimde arabam olmasın? Adam 5-6 ayda altına arabasını çekiyor. Benim ondan neyim eksik?
Lafa geldik mi aslanız kaplanız?
Yazık valla yazık söyleyecek söz yok.
Peki bişey soylicem bu arabaları nasil alıyor abi millet. BMW ler Mercedesler havada uçuşuyor?
Burda hesap yapıyoruz bakın BMW veya Mercedes hesabı yapsak ölene kadar çalışsam almıyorum. Buna ne demeli
Hocam alan insanların nasil aldıkları malum asgari ücret ile çalışmıyorlar. Bir ülke halkının çoğunluğu asgari ucret ile çalışıyor. Zengin kesim her yer de zengindir. Önemli olan asgari vatandaşların nasil gecindigidir
Avrupa'nin Kirli Oyunları...
Yerli Arabamız Çıkınca Kurtuluruz Insallah.
Yerli Uçağımız da Göklerde.
Allahım Bizlerin Yardımcısı Olsun Güzel Günler Yakın...
Hocam Allah aşkına yapmayın. Burada ne oyunu var. Sırf bize oyun olsun diye araba fiyatlarını mı düşürdüler. Benciligi bizciligi bırakın. Herkes kendine bakıyor. Dünya da ki tüm ülkelerin gözü Türkiye de degil. Bunu aklınızdan çıkarın. Eskidendi o eskiden. Keşke olsa kendi üretimlerimiz herkes nasiplense ülke kalkınsa ama yok. Bunun olmamasindan dert yanmiyorum. Hala ülke de sartlarin cok iyi olduğundan bahsedenlerden dert yanıyorum.