KİŞİYE ÖZEL BOTLAR YAZILIR
Her türlü bot ihtiyacınıza hızlı bir şekilde çözüm sunarak istediğiniz botları kısa sürede en sağlam şekilde teslim etmekteyim.
Film,Eticaret ve çeşitli diğer siteleriniz için istediğiniz siteden istediğiniz formatta
XML,
EXCEL çıktısı veren botlar veya
direkt sitenize ekleyen botlar hazırlayarak sizlere en kısa sürede hayallerinizi gerçekleştirme imkanı sunuyorum.
Hepsiburada, N11, Trendyol, GittiGidiyor ve diğer istediğiniz sitelere bot yazarak
fiyat takibi yapılması ve
fiyat değişimi durumunda mail yoluyla size bilgi veren botlar ile en yüksek kar oranını sunmaktayım.
Eş değer konu :
https://www.tahribat.com/forum/botcu...animmmm-242670
Eşdeğer konu v2 :
https://www.tahribat.com/forum/botcu...m-vol-2-247478
arkadaşa 3 bot yaptırdım 1 günde teslim ettik teşekkür ederim
Geçen hafta kafamdaki fikre istinaden kendisi ile anlaştım ve kısa süre sonra botu tamamlayıp sorunsuz bir şekilde teslim etti. İşlerden dolayı ancak yazabildim.
Bilgisayar mühendisliği son sınıf öğrencisi olarak çok temiz bir kod yazma stili olduğunu söyleyebilirim. Okuduğu bölümün ve uğraştığı işin hakkını veriyor.
Taleplerinize illa ki bir çözüm buluyor, sadece kafasını çalıştırması gerekecek bir zaman dilimi yaratın yeterli. Tekrar tekrar çalışmak dileği ile.
birçok kişinin uğraşıp beceremediği whatssap botunu hızlıca yapıp teslim etti eline koluna saglık
Süper bir arkadaş kendisine bir kaç tane bot yazdırdım herkese tavsiye ederim iletişim ve sorun çözümü mükemmel. bot yazdıracaklar doğru kişiyi buldunuz diyebilirim. yeni projelerde görüşmek üzere.
kodlama konusunda hızlı bir şekilde yardımcı oldu.işin ehli bilgili bir arkadaşımız.
Kendisi işinde çok başarılı. İstediğim botu çok güzel bir şekilde yaptı. Bir daha bot lazım olursa tekrar sizinle çalışmak dileğiyle.
Barışla bot için anlaştık, o bana robot yaptı verdi

php bot konusunda uzman işinin ehli bir arkadaş, her konuda yardımcı oldu inş. daha çok çalışacağız
Zamanında teslim etti, ufak aksilik oldu benden kaynaklı ama gece bu saate kadar benimle ilgilendi, kendisine teşekkür ediyorum
Arkadaş tam kafamdaki botu kısa bir sürede ve kusursuz olarak üstelik makul bir fiyata yazdı teslim etti. Kendisine teşekkür ediyorum.
İhtiyacım olan botu kısa sürede halletti teşekkürler.