Merhabalar,

Trakya Üniversitesi öğrencisiyim ve mezuna kaldım. Son dönemimde Erasmus öğrenci değişim programıyla yurtdışında eğitim gördüm. Orada geçtiğim derslerin bazılarını saydıramadım ve okulum uzadı. Yalnızca ikinci dönemden derslerim kaldı. İkinci dönem sınavlarıma kadar tamamen boş olacağım. Daha sonra yalnızca sınavlara gideceğim. Bu süreci değerlendirmek istiyorum.

Zorunlu stajım mevcut. Bir yerde çalışıp kendimi geliştirmek istiyorum. Web programlama dillerinde tecrübe sahibiyim. Şu anda Laravel öğrenmekteyim. Ayrıca mobil programlama konusunda da oldukça hevesliyim. Yeterli tecrübeye sahip olmasam da hızlıca öğrenebileceğime inanıyorum.

SEO ve dijital pazarlama alanları da şu ana kadar en çok üstüne düştüğüm alanlardan. Özellikle SEO ile güzel bir geçmişim olduğunu söyleyebilirim. Bu alanda çalışmak ilk tercihim olmasa da değerlendirmek isterim.

Yeterli seviyede İngilizce bildiğimi söyleyebilirim. Okuduğum makalelerin ya da izlediğim videoların dilleri de genellikle İngilizce.

Eğer stajyer arayışı içerisinde olan bir firma varsa gerçekten ihtiyacım olanın; hem kendim hem firma için bir şeyler yapabileceğim bir masa olduğunu bilmesini isterim.

Mesajlarınızı bekliyorum. İyi çalışmalar.