mesajların çoğu güzel evet bu su götürmez bir gerçek, fakat bu mesajları verenler müptezel ve müptezelliğe serseriliğe özendiren tipler olunca mesajın pek de bir kıymeti olmuyor....
Kadın kızı ile otobüste yolculuk ederken,anne kızın ikisinin de kitap okuduğunu gören birisi merak ederek sorar, çocuğunuzu nasıl eğittiniz?
Kadının cevabı ; Onu eğitmedim, kendimi eğittim..O benden ne görürse onu taklit ediyor ve ben kendimi düzeltince çocuğum da bu hale geldi...
Şimdi üç tane müptezel güzel bir şarkı çıkarmış eyvallah.. lakin yarın bunların bir kaçı uyuşturucu veya kadına şiddet vs bu klipte geçen konulardan biri veya bir kaçından gündem olunca ne değeri kalacak bunca cümlenin?
Sanatçı toplumsal ve siyasete girmemelidir diye saçma bir şey demeyeceğim, sanatçı özellikle yaşadığı zamanın doğru ve yanlışlarını dile getirmekten çekinmemelidir.(Bunları sanatçı yerine koymuyorum )
Ama bir kesime yaranacam diyerek, iyileri görmezden gelip de sadece kötülere de odaklanmamalıdır..
Günümüz sanatçı diye geçinenleri kutuplaşmış bir ülkede kutuplara sıkışmış kalmış zavallılar ordusundan ibarettir. Her iki kutbun sanatçı geçinenleri de aynı durumda maalesef...
Diskografisinden iki parça sayamayacağınız insanlar hakkında kişilik analizlerini ne çabuk bitirmiş, teşhislerini ne çabuk koymuşsunuz siz öyle? Projede faal 18 sanatçıdan 10'unu senelerdendir takip ederim, müptezelliğe özendirmeyle suçladığınız bu şahısların müptezel şahsiyetleri dahi yoktur. Gerçekten ayıp yaptığınız.