Benim de anksiyete sıkıntım var mutlaka bir psikiyatr ile görüşün muhtemelen antidepresan verecektir. Bunlarla rahatlayacağına eminim ama hemen etkisini bekleme çünkü bu ilaçlar vücutta birikerek etki ediyor. Düzenli kullanım çok önemli ve sakın ama sakın kendi başına bırakmaya tek seferde bırakma derim. Daha kötü bir şekilde etkisi oluyor, doktor kontrolünde doz azaltarak bırakıyorsun. Aynı şekilde başlarken de ilk bir hafta yarım hap alıp daha sonrasında tam almaya başlıyorsun. Vereceği ilaç 1 hafta içinde etkisini hissettiriyor. Korkuların ve o nefes sorunun acillere gitme durumun ortadan kalkacaktır. Ben uzun yıllardır bu dertten şikayetçiyim benimki nefes sorunu değil kalp çarpıntısı ve ölüm korkusu gibi ataklar oluyordu ve kendimi acile atıyordum öyle ki nabzım 170 lere çıktığı oldu bunun için de bütün tetkitlerimi yaptırdığım halde kalbimde vs sorun olmadığı halde doktor rahatlamam için nabız düzenleyici verdi eğer tekrardan atak geçireceğimi hissettiğim zaman yarım o ilaçtan içiyor ve kendimi rahatlatıyorum. Panik atak, aksiyete bozukluğu vs bunlar öldürmez hocam ama süründürür. Aklına takılan birşey olursa pm den yazabilirsin. Geçmiş olsun dileklerimle