Merhabalar aynı durumdan muzdaribim, ben de ani ataklar oluyor. Örneğin ; en ufak şeylerde heyecanlanmak, elimin ayağımın titremesi, bayılma noktasına gelmek(bayılmak.) ve nefes kesilmesi yaşıyorum, sanki nefes alamıyorum gibi oksijen yetersiz geliyor gibi oluyor içimi oksijenle doldurmak istiyorum o derecede oluyor ara sıra. Tabii benim ki az seviyelerde oluyor, titreme haricinde nefes kesilmesi çok çok rahatsız etmiyor. Bayılma durumum için nörolojiye gittim 3 kez 3 farklı doktora, bir bulguya rastlanmadı ve doktor bunun Anksiyete bozukluğu olduğunu söyledi beni direkt ilgili bölüme gönderdi fakat ben ahmaklık edip randevuya gitmedim
Durumunuzu az çok anlıyorum fakat bu kendi kendine geçebilecek bir hastalık değilmiş, ben de en yakın zamanda doktora gideceğim size de önemle tavsiye ederim.
Bu hastalıkta durumu en kötü hale getiren şey şu an yaptığınız şeydir, bu belirtiler siz anlattıkça karşı tarafa o anlattıkça da size bulaşır

Çünkü anksiyete rahatsızlığı olan kişi aynı belirtileri kendinde de aramaya başlar ve bulur, sonrasında aa ben de oluyor der

Konuyu açan arkadaş şu an bu yazdıklarınızı okuyorsa muhtemelen şimdiden bunu yapmaya başladı.
Bu rahatsızlığı internetten belirti okuyarak veya doktorculuk oynayarak yenemezsiniz, en yakın zamanda bir uzmana gözükmelisiniz.
Geçmiş olsun.