Rayjon32 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim siteye gelen ve benim aileme hakaret eden kişileri geçtiğimiz aylar içerisinde savcılığa verip dava açtım, tek tek bulmuşlar. Davayı kazandıktan sonra maddi tazminat alacağım hepsinden tek tek. Dava etmeden önce psikoloğa görünüp bu durumdan bahsederek bana hakaret ettiler, moralimi bozdular ve çalışma isteğim gelmiyor deyin, bunları kaydettirip onu da dosyaya ekleyerek kaç gün çalışmadı iseniz o günlerin de parasını alın ben aynen öyle yapmıştım bir süre işlere ara verdim sırf aralıksız hakaretler yüzünden cidden rahat bırakmıyorlardı. Genelde bunu yapanlar sektördeki rakipler oluyor ve yaşları oturmamış kişiler çıkıyor. Sakın geri adım atmayın boş vermeyin bu suçu 6 ay içerisinde bildirebiliyorsunuz. Geçmiş olsun.
Hocam çok güzel yazmışsınız ve hakkınızı aradığınız için sizin adınıza çok mutlu oldum banada güven geldi. İster istemez bıktırıyorlar ve paranoyak oluyorum kim bu bana bu hakaretleri eden diye ve onur kırıcı sözlerde söyledi. Savcılığa gidip yönlendirmeleri takip etmem yeterli mi? daha önce hiç işim olmadı çünkü hocam.