Merhaba arkadaşlar,

Sürekli olacak Front-end işlerimizde bize katkıda bulunacak, tasarımcıdan gelen XD ya da PSD dosyasını HTML'e dökecek bir Front-end geliştirici arayışındayız. Projeler kendi projelerimizdir ve her aşamasına bizzat ben hakimim. Bu yüzden birlikte çalışacağımız arkadaş herhangi bir noktada tüm bilgileri doğrudan birinci elden alabilecek ve süreç olabildiğince net işleyecek. Ödeme konusunda bugüne kadar çalıştığımız kimseye bir sorun yaşatmadık, hakkı neyse zamanında ödemelerini yaptık. Aynı şekilde çalışacak arkadaşın da zamanında ve kaliteli bir iş ortaya koyması önemli. Gelelim ihtiyaçlarımıza;

1. Siteler yayıncılık siteleri olacağı için SEO uyumlu, gerektiği kadar kod kullanılacak, hızlı ve performanslı bir kodlama yapılmalı.
  2. HTML 5 standardının tüm getirilerinden faydalanılmalı, kodlama %100 semantic olmalı. Yani; header'da header tagı, içerik için article tagı, navigasyonlar için nav tagı kullanılmalı.
  3. CSS framework'u olarak Bootstrap 4 kullanılmalı ve tüm site Bootstrap standartlarından şaşılmadan kurgulanmalı.
  4. Tüm tasarımlar responsive olacak ve Web ve Mobil olarak ayrı ayrı gelecek, mobil uyumlu halinin nasıl görüneceği zaten tasarımda belli olacak.
  5. JS kullanılması gereken yerde JQUERY'den de yararlanılarak gerekli işlemler yapılacak. Arayüzü ilgilendiren tüm JS kodlaması Front-end developer tarafından yapılacak.

İlgilenen arkadaşların bu maddelere en yakın referanslarını özel mesaj yolu ile ulaştırmalarını bekliyorum. Responsive olacak şekilde sayfa başı ücret beklentinizi de belirtirseniz sürecin hızlı ilerlemesi açısından faydalı olacaktır. Eğer bu standartlarda örnek bir çalışmanız yoksa size bir sayfa gönderilecek ve örnek teşkil etmesi amacıyla yukarıdaki taleplere uygun olarak bu sayfayı kodlamanız istenecek.

Not: Full-stack web developer'ım. Yıllardır front-end ve arayüz tasarımı da dahil olmak üzere sitelerimin tüm işlerini kendim yapıyorum fakat işlerin büyümesi sebebiyle artık bu tarz spesifik işleri dış kaynak yoluyla yürütmenin daha mantıklı olacağını düşünüyorum. Bu yüzden lütfen makûl tekliflerle iletişim kuralım. Yanlış anlamayın ama foruma yeni üye olmuş bir arkadaş azönce bir teklif iletti; okuyunca kendimden geçtim. Sayfa başı 6 Bin TL yazmış. Kırıcı bir kelime de kullanmak istemedim fakat resmen "ya tutarsa, belki bilmiyordur piyasayı" mantığıyla yapılmış bir teklif. Piyasanın ne olduğu az çok belli, 50 ile 200 TL'ler arasında değişiyor sayfa başı. Benim de beklentim bu miktarlar arasında bir ücret talebidir.

İyi çalışmalar dilerim.