Engin07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@ozermurat; belirtmiş olduğunuz numara Enpara.com Müşteri Hizmetlerine aittir. Sanırım CIA gibi saçma kişisel verileri toplayan uygulamaları kullanıyorsunuz ve Datahan Bilişim ismine oradan ulaştınız. (Uygulamaya saçma dememin sebebi kişisel verileri topluyor olması ve birçok kişi bu izni verdiğinin farkında dahi değil. Kullananlar yüzünden kullanmayan kişilerin bilgileri açığa çıkıyor.) Bu tarz uygulamalar kullanıcıların rehberlerini vermiş olduğunuz izinler neticesinde toplar ve rehberde kişiler nasıl kayıtlı ise sistemde o numaraya o ismi gösterir. Yani vakti zamanında birisi Enpara yerine Datahan yazmış sizde o uygulamada o şekilde görüyorsunuz. Bazı numaralarda Anam, Sevdiceğim gibi isimlerde görebilirsiniz bunun sebebi o numarayı o uygulamayı kullanan birisinin öyle kaydetmiş olması

Enpara müşterisi iseniz yakın zamanda müşteri hizmetleri ile bir görüşme yaptıysanız bunun değerlendirmesi adına arıyor olabilirler, genellikle bu nedenle arıyorlar. Bunun dışında yakın zamanda birikim hesabınızda para bulunuyor fakat bu parayı çektiyseniz şu anda para bulunmuyor ise bunun içinde farklı bir banka daha yüksek mi teklif etti, neden birikimlerinizi bizim bankamızdan çektiniz bir sorun mu yaşadınız acaba diye de arıyorlar. (Ben bu nedenlerle geçmişte arandım o yüzden bunları söyledim, alternatif durumlar içinde arıyor olabilirler.)
ah işte hocam sanırım android cihaz kendi oto internet açık olunca cia gibi programların datalarını kullanıyor ben kullanmıyorum telefonumda cia gibi uygulama çok eskiden kullanıyordum işin garibi dememim sebebi o datahan yazıyor uygulama üzerinden ara dediğimde sordugumda yok alakamız dediler enpara alakanız yoksa sorun sanırım android cihaz nasıl veri buluyorsa artık çözemedim sizin tahminlerini bende düşündüm ama bakalım yarın arıcam enparayı tekrardan bir kayıt bırakacam sebebini söylesinler googledan mı çekiyor cihaz yoksa bu enparada sorun öğrenmek lazım