Merhaba arkadaşlar. 2 ana domainde olmak kaydıyla 9 adet subdomain olan sitem domain ban yedi. Açılır mı açılır mı muamma. Bazı arkadaşların domain banları açıldı. Haftada 1 kontrol edeceğim.
Sizin fikriniz nedir açılıp açılmama konusunda?
Uyarılarım.
Lütfen bunları menfaatiniz için uygulayın ben uygulamadım zararlı çıktım.
1-Pinterest hesabınızı @siteniz.com şeklinde maille değil 1 TL ye Gmail alıp Google hesabıyla giriş yaparak açın. Giriş yaparken adres çubuğunda tr.pinterest.com değil sadece pinterest.com yazsın.
2-Pinterest hesabınızı açtığınız gibi web sitenizi ve eklentileri kurup pinletmeyin. 5-7 gün beklesin hesap.
3-IP adresinizi değiştirmeden (modem reset) pinterest hesabı açmayın.
4-Her pinterest hesabınızı ayrı portablede açın (Bu kurala uydum diğerlerine uymadım

) Ve giriş yaparken bu portableler ile giriş yapın.
5-Paylaşımlı hosting kullanıyorsanız pinterest otomaitk ayarlarında proxy kullanın. Ben kullanmıyorum ama kullanmaya başlıycam.
Ben daha önce açtığım sitelerde bu kurala uydum sıkıntı yaşamadım. Fakat ilk cümlemde bahsedilen 2 site altında 9 subdomain sitede biraz acele ettim ve hepsi gümledi.
Yukarıda sayılanları yaparsanız pinterest domain ban sorununu minimize edersiniz. Ben acı tecrübemi paylaştım. Eleştiri yapmayın kaldıracak halde değilim

Bilgilerinize.