Neden adminlere yazmadın vs diyen olursa şikayet konularında çözümlenmiş konulara bakın hep son noktayı
@Erhan; abi koyuyordu, bende bu şikayet olaylarına en ilgilenen o diye attım ama beni umursamadı demekki. Şimdi bende az kalsın internetim çekse dolandırılmışlar listesinde olacaktım ama çok şükür değilim. Sorduğum soru şu neden
@Erhan; abi hadi mesajlarıma cevap vermeyi geç fakat sana şüpheli üyelik diye mesaj attım ama neden umursayip bakmadın?
Kardeşim 3 gün önce dolandırma işleri yoktu, 3 gün önce herkese benden ticareti yüksek olanlara ilk parayı veririm diyordu hemen orda şüphelendim sadece bana değil herkese aynı kelimeyi kullandığı icin. Dün insanlarla görüşmüş bugün insanları dolandırmış. Bak güzel kardeşim 3 gün önce böyle vakalar yokken durduk yere ben şikayet konusu neden açayım 3 gün once kimseyi dolandirmadan ben nasıl şikayet konusu açayım bana bir izah eder misin? benimkisi bir gözlemdi ve yanılmamışım doğru çıkmışım.
Hocam anlaman için ne kadar açık yazabilirim ki? Aynı şeyi bende yaptım diyorum yav bende ortada bişey yokken şüphelendim, araştırdım somut olmasa da bir takım varsayımlarım vardı. Mesaj attım Adan zye tüm moderatörlere ancak konu açmam gerektiği söylendi. Bende aynı şekilde senin düşündüğün gibi düşündüm ve konu açmadım. 1 hafta geçmeden 350k vurdu gitti. İnsanlar mağdur, yanlış yere yönlendirme. Bırak toplansınlar yargıya taşısınlar.