Aslında olay moderatore fatura yıkmak değil bence.. dediğimim gibi bu formun moderatörleri onlar gönüllü yada ücretli vs hiçbir önemi yok.. burası büyük bir webmaster platformu 10larca da mesaj olsa en azından günde 1 2 saat ayırıp o mesajları okumak ve gereğini yapmak gerekir diye düşünüyorum, sonuçta bu platformda güvenliği vs sağlayacak kişiler bu platformun yöneticileri moderatorleridir, onlar suçludur demiyorum, ama bu tarz konularda biraz daha düşünceli çalışmak gerekir diye düşünüyorum, şöyle birşey de olabilir şikayetler vs için her an yazdığımız da cevap alabileceğimiz yetkili arkadaşların olması gerçekten şart
Neden adminlere yazmadın vs diyen olursa şikayet konularında çözümlenmiş konulara bakın hep son noktayı
@Erhan; abi koyuyordu, bende bu şikayet olaylarına en ilgilenen o diye attım ama beni umursamadı demekki. Şimdi bende az kalsın internetim çekse dolandırılmışlar listesinde olacaktım ama çok şükür değilim. Sorduğum soru şu neden
@Erhan; abi hadi mesajlarıma cevap vermeyi geç fakat sana şüpheli üyelik diye mesaj attım ama neden umursayip bakmadın?
Moderatörlerin çoğunun imzasında Şikayetinizi mesaj atmayın, konu açın. Yazıyor. Bende Kılıç olayında tüm tüm tüm moderatörlere mesaj attım kanıtlarla birlikte ama hepsinden aldığım dönüş; Konu açın oldu. Hatta Coşkun reis bile konu aç işlem yapılır dedi. 1 hafta geçmedi 350k vurgun yaptı gitti. Ben konu açmadım, ticaretim yoktu. İsim geçirmeden ima ederek konu açtım birisi var böyle işler çeviriyor diye, bir kaç kişi uyandı uzaklaştı. O zaman Kılıç mağdurları da toplansın, tüm yetkililerden şikayetçi olsun. Uyar mı?
Kardeşim 3 gün önce dolandırma işleri yoktu, 3 gün önce herkese benden ticareti yüksek olanlara ilk parayı veririm diyordu hemen orda şüphelendim sadece bana değil herkese aynı kelimeyi kullandığı icin. Dün insanlarla görüşmüş bugün insanları dolandırmış. Bak güzel kardeşim 3 gün önce böyle vakalar yokken durduk yere ben şikayet konusu neden açayım 3 gün once kimseyi dolandirmadan ben nasıl şikayet konusu açayım bana bir izah eder misin? benimkisi bir gözlemdi ve yanılmamışım doğru çıkmışım.