En ufak para almadan nasıl 9k değerinde kanalı devrediyorsunuz aklım almıyor. Tabii ki hırsıza suçsuz demiyorum ancak malınızın kıymetini bilmelisiniz, hizmet alım satımında iş öncesi/sonrası ödeme olabilir ama mal satımında en azından ücret yarısı temin edilmeli; havale&EFT açıklamaları detaylı olarak yazılmalıdır. Tüm mağdurlara geçmiş olsun.
4 bin tl kayıptayım birazdan ben de şikayet konusu açacağım maalesef ama açmadan önce hesapları geri alma peşindeyim. Sağolsun
@instacilady; elinden geldiğince destek oluyor.
Banada yazıp kanalı ilk istemişti iyiki güvenip vermemişim. Referanslarıma, ticaret puanıma bak diyordu birde.
Adam bir forumu çarptı gitti yazık. Mağduriyet yaşayan arkadaşlara çok çok geçmiş olsun diliyorum.. Umarım emeğinizi elin cakalına bırakmaz bu arkadaş gibi geri alabilirsiniz..
Arkadaşlar 9000 TL lik kanalı geri aldım gmaille vermiştim, gmail kaptıranların geri alma adımları söylüyorum tek tek, öncelikle şifremi unuttum son kullandığınız şifre, maili oluşturma tarihi ay ve yıl olarak olana kadar farklı yöntem deneye tıklayın, daha sonra tarihi girin hemen şifre değiştirme ekranı çıkacak ve şifreyi değiştirin, kurtarmayı tekrar ekleyin ve telefon ekleyin, inşallah sizde geri alırsınız sizin içinde dua ediyorum.
Bu ************ yapanın kullanıcı adını bana iletebilir misiniz?