EgemenPolat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nasıl bir bilgi/ haber bekliyorsunuz?
Komutanlar evinize gelip, efendim yoklamanızı yaptırmamışsınız, lütfen rica etsek yoklama yaptırırmısınız mı demeleri gerekiyor

Açık açık askeriye bunu belirtti, kişiye özel bilgi verilmeyecek yükümlüler işlemleri takip etmekle yükümlüdür, internet sitesinde/tv/radyo/vs gibi yayın organlarında yapılacak bilgilendirmeler tebliğ niteliğindedir denildi.

Devlet alacaklı olmadığı sürece hiç bir işlemi takip etmez, size haber de vermez, siz işinizi takip etmelisiniz.

İsterseniz yarın yoklama yaptırmayın(tavsiye niteliğinde değildir), bizde durumu canlı öğrenmiş oluruz

İyi sabahlar.
hani nerden yanıyordu hocam bütün işlemleri yaptım sülüsü de aldım.
hatta kadına dedim yanma felan olur diye korktum, oda yok öyle birşey dedi 21 kadar süre var zaten dedi neden yaksınlar onun için

Backlog adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle bedelli askerlik yoklama başvurusunu e-devlet üzerinden gerçekleştiriyorsun.Ardından bağlı bulunduğun sağlık ocağına gidiyorsun.21 eylül sevk kağıdını son alacağın tarih...Sana yol izni olarak da gideceğin yere göre 1-2 gün veriyorlar.Allah nasip ederse bende gidecem belirttiğim tarihlerde . Senin neresi çıktı.

hallettim hocam hepsini sülüsübile aldım şubeden gidip. bilecik çıktı sögüt ben oraya gideceğim katılma günü 23 eylül ? sizin