mesobedo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam 4 senedir 17tl uçtu gitti bankaya koysam x2 olurdu
devlet nerde ben bu ülkede yaşayan olarak hakkımı arayamayacaksam öldürsünler beni daha iyi
Yavaş yavaş öldürüyorlar zaten, eğlenmeye gittiğin 3,5 tane adam akıllı semt kaldı, gerisini suriyeli mülteci ve kekolar aldı. O 3,5 semtde sürekli kalabalık, hiçbirşey olmazsa bile sıft çok eğlendiğini görünce polis arama yapıyor. Arkadaşların içinde rencide ediyor. Yaşıyor musun şimdi sen geç interneti bilişimci gerçekten mutlu musun? Bu yaşamak mı?
Yazdıklarına gelirsek haksızsın sistemine sızan varsa ve bu kişi facebook una telefon. Numarasını ekleyecek seviyede ise kusura bakma ama senin sistemin güvenlik zafiyeti vardır. Tersinden gitsen de kişiyi bulsan bile ses kaydında suçlusun alamazsın izinsiz kanıt yaratamazsın, sen polis değilsin, bunların hepsi ayrı ayrı suç, senin iyi bir insan oldugum varsayımı ile yazıyorum ama bu bilgileri bir manyak devam etse polis deseki al o şahışın evi burası gidip yakmaz mısın evini? O zaman suçlu kim? Adalet yok değil, hukuk yok bu topraklara bir kere gitti bşr daha gelmiyor. Ama çalışırken varmış gibi yapabiliriz belki.