Arkadaşlar yaklaşık 4 yıl önce sistemime sızan birini dava ettim
bilişim şubede çalışanlar daha ekran görüntüsü almayı bilmiyor (bilgisayar üzerinden) emin olabilirsiniz
velhasıl şahısın bulunması için davayı başlattım beni ortalama 17 tl zarara uğrattı bende bir heves bekliyorken
aradan 1 yıl geçti ve halen bulunmadı
bende işe koyuldum şahısı bulmak için ip tarattım
internet üzerindeki kullanıcı adından yola çıkarak facebook ve telefonuna kadar ulaştım daha sonra çalıştığı yeri buldum ve şahısı aradım şahıs telefonda benimle alay etti bi halt yapamazsın dedi
gittim ve tekrar ses kaydıyla şikayetçi oldum SES KAYDI GEÇERSİZ dediler bende dedim ki e o zaman alın numarası bu bulun bu adamı davacıyım dedim
tamam dediler savcılıktan numaradan bulacağız dediler yine aradan 2-3 sene geçti derken dün elime kağıt ulaştı ve o adam benden davacı olmuş hakaretten tehtitten bende ifademi verdim bi güzel polislerlede tartıştım
bu ülkede hiç birşey olmaz şuan o kadar sinirliyimki aradan 4 yıl geçti
hem ben suçlu durumuna düştüm hem hacker benimle alay etti bu konuda ne yapabileceğimi bilmiyorum acaba gidip adamı dövüp ağzını burnunu kırıp yurt dışınamı kaçsam yoksa lanet olsun böyle hukuka diyip ağlasam kendimimi öldürsem ciddi anlamda neler hissettiğimi bilemezsiniz lütfen biri bunlara dur desin hukuk adalet yok biliyoruz ama yaşayacak psikolojim kalmadı ciddi anlamda kendinize dikkat edin biri gelip bıçaklarsa maximum 1 sene yatar olan size olur kimseye kafa tutmayın Allaha emanet yaşıyoruz çünki yorumlarınızı ve yol çıkışlarınızı bekliyor olacağım