Victores adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben sadece site işinden bahsetmiyorum bu forumda herkes site üstünden kazanmıyor ki daha farklı basit işleri kastediyorum
Kardesim benim iste zaten site acmaktan daha basit olup para kazanabilecegin bit is yok ki. En mantiklisi belirli birkac sektörde en az 300-400 kelimelik makaleler yazip satisa koymak. Her ay makaleye milyarlar harcayanlar var burda. 300 kelimelik bir makale 4.5 tl yapar. 10 makale de 3 bin kelime den 45 tl kazanırsın. Ama özgün olmazsa yani sen yazmak yerine baska sitelerden copy paste yaparsan hemen anlaşılır ve r10 dan banı yersin. 10 tane 300 kelimelik makale en az 7-8 sayfa demek ki o da kolay degil ve karsiligi sadece 45-50 tl. Hadi bi deneme yapalım. Bana en az 500 kelimelik "yenidogan gaz sancısı ilaçları" başlıkli bir makale yaz. Alt başlıklar felan olsun.en az 500 kelime boyunca bu ilaclarla ilgili herseyi yazabilirsin. 7.5 TL yapar 500 kelimesi. Ben 10 tl odeyeyim. 1 makaleyi sipariş alinca 1 gunde vermen gerekir. Yarın bitir aksam burdan mesaj at bitti diye. Göndet. Ödeyeyim parasini. Kabul mu??