addmefast tarzı bi uygulama. Kanalınızı 4000 saate 1000 aboneye taşır. Ama uzun vade düşünenler için zararlı bir uygulama. Youtube da uzun vade büyümenin tek yolu, sağa sol demeden hile hurda katmadan kanalınıza içerik yükleyip büyümektir. Uzun vade düşünenler için bu tarz uygulamalardan uzak durmalı.
Sistemimiz hile değildir bu bir sistem programı Kredi kasma ile çalışır Kredi kasma kişiler senin videonu izleyen kişiler yani programın kendi bilgisayarına kuruyorsun Kredi kasıyorsun Kredi ile panelden video linkini ekliyorsun bilgisayara kurulu olan profesörler senin videonu izliyor yani sen ben gibiler izliyor bu izlemler masaüstünde sen yapmış gibi bir uygulama ve sistemde diğerleri gibi proxy ile çalışan değil Ali Veli Mehmet Hasan kuran kişilerlerdir yaklaşık 30 e yakın hesabı onaylı kişiler buradan para kazanıyor ve ayrıyeten 100'e yakın 4000 saatini burada tamamlandı bu benim bildiklerim bilmediklerinde vardır sayısı ayriyeten ben de burada kazanıyorum ve bu sayede sistem dönüyor kendi kendini ödüyor sunucusunu bakımını ödüyor o yüzden sistem bedava