5 yıl boyunca yaptığınız hiçbir şey silinmiyor. durumu düzeltirseniz kesin kredi alamazsınız diye bir şey diyemez kimse. bankanın ve şubenin inisiyatifine kalmış bazı şeyler. kaldı ki siz taksitlendirmişsiniz ve yeni bir ödeme planı oluşturulmuş. bu da hesabınızda yeni bir kredi gibi görünecektir tahminim. olumlu bir durum. düzenli öderseniz en fazla findeks'de şu çıkar " bu güne kadar en olumsuz durum, 3 kez üst üste kredi borcu ödememek " ya da kaç kez ödemediyseniz artık.
yapılandırılan kredi mobil şubede vs görünmüyor gidip bankadan ödüyorum
Borcunuz tamamen bittiğinde bankanıza giderek borcun tamamını ödediğinizi kanunu takibin kaldırılmasını talep eden bir dilekçe veriniz. Kısa süre içerisinde bankanız merkez bankasına bildirerek durumu çözecektir. (Normal zamanda borç tamamen bittikten sonra bankanız merkez bankasına bildirerek k.takip kaldırılır, olası durumda dediğim gibi dilekçe verip sorunu çözersiniz.)
dediğinizi yapıcam 4. taksiti ödücem yarın kalıyor 2 taksit sonrasında durumu burdan güncellicem
Benim kanuni talibim vardı 5. Yılda findexten silindi hocam. Muhtemelen sistemde gördükçe sıkıntı çıkarırlar. benim kanuni takip kredi kartiydi
anladım hocam sonrasnda kredi çektinizmi hiç problem yaşandımı
Geçmiş olsun,
Borçlarınızı kapatmışsanız ve borçlardan doğan icra dosyaları Kanuni takipte olan dosyalarınızı önce bankanıza bildirin açıksa eğer kapatsınlar.
Bankadan bankaya değişiyor o 5 yıl politikası, örneğin garanti bankası ne kadar zaman da geçse sicilinizde görünecektir. Kredi kullanmanız için de bir kaç Tecrübe paylaşabilirim.
Kredi kartı kullanamıyorsunuzdur muhtemelen, garanti bankasına giderek bloke teminatlı kredi kartı almak istiyorum diye belirtirseniz eğer örneğin; 1250₺ paranıza bloke koyuluyor ve size 1.000₺ kredi kartı veriliyor. Düzenli harcama ve zamanında ödeme yaparsanız kredi puanınız artar.
Bir kaç otomatik fatura ödeme talimatı verin, hesaplar arası para akışına özen gösterin. Kesinlikle kredi başvurusu yada kredi kartı, nakit avans başvurusu yapmayın. 1 sene sonra bankaya giderek bloke kaldırma talebinde bulunun o zamana kadar kredi notunuz yükselir. Aynı banka ile devam edin ve maaşınızı da o banka üzerinden alın, SGK girişiniz de önemli faktör.
1 sene sonra bu post altından durum bildirin 😊
teşekküre derim icralık olmadım hiç sadece banka içinde kendi kendimize sorunu çözdük en azından ben öyle biliyorum
kredi kartım var garanti bankası 1000tl
finansbank 4200tl
2side aktif kullanıyorum herhangi bir bloke teminat işlemim olmadı
denizbankta 8 adetotomatik ödemem var sorunsuz ödeniyor
gelişme olunca muhakkak güncellicem kalıcı bilgi paylaşmak adına
cümleten teşekkürler bu arada