redevelop adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
http://prntscr.com/p2auhl/direct
DOM geç yükleniyor,
yazılım kodlarınızın arasında problem var,
Bir yerden veri çekiyor veya sleep kodu falan mı kullandınız bu imkansız
Pek anlamıyorum ama biryerden veri çekme şansım yok. Wordpress/Wommerce yükü ağır geliyor olabilirmi?
phpbot adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
site gerçekten yavaş , eğer sunucu alakalı sorunlar ise sunucu değiştirmenizi de tavsiye ederim.
ek olarak yaptığınız iş ile günde 50-100 sipariş şu an için bence zor.

çünkü kargo geç geliyor , hasarlı geliyor vs. kişi gidip aktarlar gibi yerlerden bunları temin ediyorlar.

Yapabileceğiniz öncelikle bulunduğunuz il için günlük teslimat sözü vermek ve yapmak . satışlarınızı baya etkileyecektir.
Aslında yöresel ürünler olduğu için kendi ilçelerinde bulamadıkları ürünleri satıyoruz. Mesela İstanbulda yaşayan bir Tokatlı için Tokat Ev Ekmeği satışı yapıyoruz.

Pablo61 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Menülerde sıkıntı görüyorum.

Sembollü yaptığınız menü tasarımı hoş olsada, örneğin kahvaltılıklara giriyorum sonra menü yok? Devamında Şarküteriye bakmak istiyorum mesela anasayfaya gelip bakmam gerekiyor?

E-Ticaret müşteri bir tıkı bile fazla görür bunu unutmayın.

Biraz daha iyileştirilme yapılabilir, özel mesaj ile aylık reklam bütçenizi belirtirseniz buna göre bi plan çıkartabilirim.
Özelden bütçemi ilettim hocam.
Metamood adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hedefleme yaparken ilgi alanları ve davranışları ayarlıyor musun?
Ayrıca sitende piksel de kurulu değil. Facebook piksel kurulumu yap daha etkili reklam için yardımcı olur.
Pikseli daha önce duymamıştım. Hedefleme yapıyorum değişik değişik yapıyorum yinede farketmiyor herhangi bir etkisini göremedim.