Yishoi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam güzel yazmişsiniz lakin Beşiktaş'liyim ve bu sözledikleriniz zerre beni ilgilendirmiyor fenerli arkadaşlar üzerine alabilir haha almişlarda.

Çok komik vallahi ya güldürmeyin abi bizi , mantikli düşün en çok gelir formanin hangi tarafindan kazanilir ? Tabiki gögüs kismindan hahaha , ya sponsorunuz ise terra pizza , nef miş şuymuş veya başka bir şey miş sence bu riskin altina giripte tüm parayi veya belli bir kismini verir mi ? Yine güldüm bakin

Dostum oynanan futbol zaten ortada , Galatasaray futbol mu oynuyor Allah aşkina hakemler sayesinde hep bu aldiği puanlar ayrica tabloya gelince zerre kadar inandirici değil , bizim medyada Galatasaray lobisi ağir bastiği veya içerden adam satin aldiklari için yağlayarak anlatmayi seviyor , *** jimmy durmaz dünya yildizi mi ? Haberlerde geçen şeye bak " galatasaray dünya yildizini aldi " adam sanki real madrid'de oynadi da gelmişler ballandira ballandira anlatiyorlar
Hocam her ay Terim e ceza veriliyor başka hangi takıma verdiler? At gözlüklerinizi çıkarın bi zahmet Türkiye de futbol Galatasaray'a karşı oynanan bir oyundur. Buna rağmen her sene domine ediyoruz ligi daha fazla konuşmayın bence