Bunu 10 yıldır Avrupa'da olmayan, kendine göre planlar kurarak 4 yıldızı takan sözde, herşeyini GS üzerine kuran , geçen sezon slimani, ayew, valbuena çöplerine dünya kadar para veren 1-2 gol dışında bir balta yaramayan, 3 sezon boyunca 1 dk oynamadan kaleci kameniye 2.5 milyon euro maaşı veren FB taraftarı mı söylüyor güldürme beni geçen sezon kümede kaldık diye zil takıp oynamadığınız kaldı.
Hocam güzel yazmişsiniz lakin Beşiktaş'liyim ve bu sözledikleriniz zerre beni ilgilendirmiyor

fenerli arkadaşlar üzerine alabilir haha almişlarda.
Orda sakatlığa gülmüyor Terim eski öğrencisi olduğu için aralarında bi diyalog illa ki geçmiştir. Falcao ya gelince Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nde 30M gibi bir ücreti şimdiden zaten garantiledi. Eğer başarıda gelirse çeyrek final yarı final gibi bu miktar daha da artacaktır. Ayrıca Falcaonun ücretini NEF sponsoru karşıladı diye biliyorum
Çok komik vallahi ya güldürmeyin abi bizi , mantikli düşün en çok gelir formanin hangi tarafindan kazanilir ? Tabiki gögüs kismindan hahaha , ya sponsorunuz ise terra pizza , nef miş şuymuş veya başka bir şey miş sence bu riskin altina giripte tüm parayi veya belli bir kismini verir mi ? Yine güldüm bakin

Falcao'nun alacağı ücretin bir kısmını sponsor NEF karşılıyor. Parasını alamazsa diye bir şey yok bu yönetim geldiğinden beri parasını alamayan kalmış mı bir bakalım. Başka takımlarla karıştırmayalım lütfen
9 milyon euroya 14 transfer yapıldı. Fenerbahçe sadece gustavoya 7 milyon euro verdi. Hakemlere gelecek olursak bugün bize yarın size türk hakemlerinin hali ortada oynanan futbola bakalım.
Dostum oynanan futbol zaten ortada , Galatasaray futbol mu oynuyor Allah aşkina hakemler sayesinde hep bu aldiği puanlar

ayrica tabloya gelince zerre kadar inandirici değil , bizim medyada Galatasaray lobisi ağir bastiği veya içerden adam satin aldiklari için yağlayarak anlatmayi seviyor , *** jimmy durmaz dünya yildizi mi ? Haberlerde geçen şeye bak " galatasaray dünya yildizini aldi " adam sanki real madrid'de oynadi da gelmişler ballandira ballandira anlatiyorlar