Hahahah dostum ben KYK personeliyim. Anladın mı tepkimin sebebini ? Senin gibi 650 tanesi ile uğraşıyorum ben. Cigerinizi biliyorum desem yeridir
310 lira para veriyor 450 TL yemek yiyor. Kusura bakmayın ama aylık sadece VERGİLER ile devlete verdiğim para ortalama 600 TL ve ben bir öğrenciyim. KYK'da kalmıyorum, kiralamış olduğum dairede kalıyor. Benim gibi milyonlarca öğrenciden aldığı vergiyi KYK'da ekonomik durumu kötü olan diğer öğrenci arkadaşlarıma aktarsın, aktaracak görevi. 310 TL aldığını belirtmişsin 450 TL yemek veriyor demişsin güzel. 140 TL eksiği var verdiğim 600 TL'den düştüğümüzde 460 TL daha kaldı. 150 TL'ye 50 Mbps her öğrenciye (bak öğrenci başı diyorum) sınırsız internet bağlatabilir kaldı mı 310 TL. 200 TL öğrenci başı doğalgaz, elektrik ve su düşelim. Kaldı mı 110 TL. 110 TL'de personellere dağıtsın 1000 öğrenci olduğunu düşünürsek tek yurtta personeller için 110 Bin TL aylık para artıyor. Personeller 110 Bin TL almıyordu diye düşünüyorum bak devlet kazanç bile elde etti öğrenciler üzerinden. Matematiğiniz iyi madem bunları da hesaplayın. Geçtiğimiz yıllarda Eskişehir Anadolu Üniversitesi içerisinde yer alan KYK için 1 Gbps bağlantı ayrılmıştı ve herhangi bir sınır yoktu. Arkadaşlar speedtest yaptığında 150-200 Mbps geliyordu en yoğun saatlerde bile. İsteyen bağlatıyor demek ki sizin yurt yönetimi biraz para kaçırmayı seviyormuş anlaşılan.