Merhaba, bir yazılımımız var bunu android'de yazacak kişiler çok yüksek teklif ve süre istiyor.
Bunu webview ile markete yüklemek istiyorum. İşin detayını bilmediğim için hem işin detayını öğrenmek hemde bilgili birisine işi vermek istiyorum.
1- Kullanıcılar fotoğraf yüklemesi yapacak, webview ortamında yükleme yapabilir mi? ( Galeriye ulaşma izni )
2- Dışarı link çıkışı veriyorum, kullanıcı linke tıklayarak uygulama dışına çıkabilir mi? ( blank target )
3- Bu markette yasak mı? Uzun vadede de olsa ban vb sorunla karşılaşabilir miyiz? ( politikalar )
4- webview ile bildirim gönderebilir miyiz? Bunu php ile yapmak istiyoruz? ( push )
Bilgisi olan ve yardımcı olacak kişiye webview işi ücretinin 2 katına bu işini vereceğim.
1- Kullanıcılar fotoğraf yüklemesi yapacak, webview ortamında yükleme yapabilir mi? ( Galeriye ulaşma izni )
Yapılabilir.
2- Dışarı link çıkışı veriyorum, kullanıcı linke tıklayarak uygulama dışına çıkabilir mi? ( blank target )
Yapılabilir.
3- Bu markette yasak mı? Uzun vadede de olsa ban vb sorunla karşılaşabilir miyiz? ( politikalar )
Yasak değil. Domain size ait ise veya kullanmaya izniniz varsa ve bunu ıspatlayabiliyorsanız direkt webviewle alakalı politika ihlali yaşamazsınız.
4- webview ile bildirim gönderebilir miyiz? Bunu php ile yapmak istiyoruz? ( push )
Onesignal veya firebase ile gönderilebiliyor. Direkt kendi php panelinizden yapmak isterseniz panelinizi de yazdırmalısınız.
Sadece webview için imzamdaki konuyu inceleyebilirsiniz. Konudaki demodan site adresinizi yazıp sitenizin nasıl görüneceğini ve sitedeki fonksiyonların çalışıp çalışmadığını test edebilirsiniz.