kaantukek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, bir yazılımımız var bunu android'de yazacak kişiler çok yüksek teklif ve süre istiyor.
Bunu webview ile markete yüklemek istiyorum. İşin detayını bilmediğim için hem işin detayını öğrenmek hemde bilgili birisine işi vermek istiyorum.

1- Kullanıcılar fotoğraf yüklemesi yapacak, webview ortamında yükleme yapabilir mi?
2- Dışarı link çıkışı veriyorum, kullanıcı linke tıklayarak uygulama dışına çıkabilir mi? ( blank target )
3- Bu markette yasak mı? Uzun vadede de olsa ban vb sorunla karşılaşabilir miyiz?
4- webview ile bildirim gönderebilir miyiz? Bunu php ile yapmak istiyoruz?

Bilgisi olan ve yardımcı olacak kişiye webview işi ücretinin 2 katına bu işini vereceğim.
Merhaba,

Webview demek uygulamnın webdeki hali neyse aynen oraya aktarmaktır. Webteki tasarımsal ve fonksiyonel ne kullanıyorsa o kullanılır. Tam olarak şudur,
Chrome'den mobil yada laptop farketmez açtığınız websitesinin uygulama içine çağrılan halidir. Uygulamada ne olmasını istiyorsanız onun web tarafında olması yada web tarafında yapılması gerekir.
Webview haline getirmekte çok basittir 3-4 satır koddur. Araştırırsanız bulabilirsiniz. Çünkü sadece domaini içeri çağırıyorsunuz.