digiklan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Değerli kardeşim sizin jenerasyon sadece hakkının peşinde koşuyor.
Sorumluluğunu yerine getiren yok.
Ne demek adam film izler, müzik dinler?
Sana bedava interneti gönlünü eğlendir diye vermiyor bu devlet.
O internet bedava değil, o interneti kurmanın, ve sana internet hizmeti vermenin bir bedeli var.
Bu bedeli devlet ödüyor. Devletin parası yok. Bu parayı vergileriyle millet ödüyor.
Sen de üniversite hayatında milletin vergileri ile internette film izlemeyi, müzik dinlemeyi kendine hak görüyorsun.
O yurt, o internet seni eğlendirmek için değil eğitim ihtiyacını karşılarken kullanman amacıyla sana veriliyor.
Bedava Üniversite eğitimi görüyorsun, söyle bakalım dünya çapında üniversitelerde kaç bin dolara okunuyor?

Altyapıyı güçlendirsinler diyorsun.
Kusura bakma da üniversiteli gençler film dizi izlesin, gönlünü eğlendirsin diye altyapı güçlendirilmez.
Keyfine harcadığın vaktin ve internetin parasını ödemelisin.
Üniversite öğrencilerinin sağlık harcamalarını devlet karşılasın, ama keyfi burun estetiğini karşılamasın.
Üniversite öğrencilerine eğitimlerinde kullanacakları kadar bedava internet verilsin.
Ama sınırsız internet verilip vakitlerini öldürmelerine izin verilmesin.

Hiç bir şey vermeden çok şey almanın peşindesiniz.
Çok çalışın, çok üretin, çok vergi verin. Sizden sonrakiler interneti sınırsız ve bedava kullansın.
Sizden öncekiler yeterince çalışıp üretmediği yeterince vergi vermediği için dünya çapında üniversitelerin ve internet bağlantın yok.
Mesajımın sonunda bir link bırakmıştım onu okumamışsınız herhalde İsteyen istediği gibi interneti kullanır evet ve buna siz karışamazsınız. Zaten bildiğim kadarıyla kyk'nın internet hattında onlarca sansür mevcut(torrent vb. sistemler için). Sansürün olmadığı siteyede kişi istediği gibi istediği kadar girer. Anaokulu çocuğu mu bu bak sana bedava internet verdim ama sakın sosyal medyaya girme, film izleme! diyeceksin? Bu kafadan artık vazgeçin.
Vergi işine girersek çıkamayız yalnız Ödediğimiz vergilerin haddi hesabı mı var sizce?
Devletin neden parası yok bunu düşündünüz mü? Nereye harcanıyor bu kadar para? Milyonluk makam araçları vergilerden alınınca sesiniz çıkmıyor 3-5 kuruşluk altyapı güçlendirilmesine demediğinizi bırakmıyorsunuz. Siz harikasınız ve böyle devam edin. Sizinle siyasete girmek istemiyorum o yüzden hmmmm ok diyip konuyu kapatıyorum.