Merhaba R10 ailesi, bir süre ara verdiğim fakat gümbür gümbür devam etmek istediğim bir instagram sayfam bulunmaktadır. Bu instagram sayfamı geliştirmek, herkesin isteyeceği gibi
hızlı bir şekilde büyütmek istiyorum. R10'da bu konuda işinin ehli olan birçok arkadaş da bulunduğundan sizlerin görüşlerini almak istedim. Nasıl etiketler, nasıl reklamlarda bulunmalıyım? 100-150 TL gibi bir küçük bütçenin reklamda yararı olur mu yoksa hiç uğraşmaya bile değmez mi? Görüşlerinizi, yardımlarınızı ve bilgilerinize ihtiyacım bulunmaktadır.
Sayfa söz sayfasıdır, birtakım ilerlemeler yapsa da son zamanlarda biraz tıkandığından, ayrıca makale yazarlığı da yaptığımdan ara vermiştim bugün itibariyle tekrardan başlıyorum. Bir sorumda yüksek fiyatlara 1K'sı 30-50 TL gibi gerçek kullanıcı beyan eden sitelerden takipçi almam yararıma olacak mıdır? Bot takipçi de edinmek istemiyorum fakat forumda da yer alan @fatii; hocamın sitesinden yardım almayı düşünmekteyim.
Nasıl adımlar uygulamam gerektiği konusunda görüş ve yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler.
Merak edenler için: İNSTAGRAM ADRESİ