digiklan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kredi Yurtlar kurumunda bir öğrenciye neden bedava internet verilir?

1) Sosyal medyada fink atsın?
2) DM'den kızlara yürüsün?
3) Bol bol dizi film izlesin?
4) Youtuberların yeni videolarını günlük kontrol etsin?
5) Program, torrent indirsin?
6) Web siteleri ile uğraşsın, cigabayt cigabayt dosya transfer etsin?
7) Mp3 dinlesin, mp3 indirsin?

16 GB aylık kota email, ders, doküman, araştırma için fazlası ile yeterli.

Dünyada da internette de bedava ve sınırsız bir kaynak yoktur.
Bu kaynağın size ulaştırılması için para harcanıyor.
Bazı öğrenciler bağlantıyı sömürürken bazı öğrenciler dersleri ile ilgili kaynaklara ulaşmak için yavaş bağlantıya katlanmak zorunda kalıyor.
Havuz sistemi adaletsiz değil. Tam tersine bence adaletli.

Size bedava verilen ve verilmek zorunda olunmayan bir hizmeti Birleşmiş Milletler insan hakları sözleşmesinden doğan çekirdek hakkınız gibi düşünmemeniz lazım.
Eğitim için kullanılan internet, web sayfaları, pdf ler, emailler vs 16 gb'ı aşmaz.
Kısa süre öncesine kadar ülkede para ile kullanılan internet AKK 50 gbtı.
Emin misiniz cidden 16gb yeter mi? Yurtta hergün ingilizce çalışan ve araştırma yapan birisi olarak.

144p1.90 MB2240p2.70 MB3360p4.40MB4480p7.70 MB5720p HD14.50 MB61080p HD27.61 MB ve bu sene dgs çalışacağım internet üzerinden video izleyip ders çalışmaya da başlayacağım. Günümün 2 saati video izleyerek geçecek. Verdiğim örnekler dakika başı harcanan mb. Hesaplamasını size bırakıyorum

hasandogus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Emin misiniz cidden 16gb yeter mi? Yurtta hergün ingilizce çalışan ve araştırma yapan birisi olarak.

144p1.90 MB2240p2.70 MB3360p4.40MB4480p7.70 MB5720p HD14.50 MB61080p HD27.61 MB ve bu sene dgs çalışacağım internet üzerinden video izleyip ders çalışmaya da başlayacağım. Günümün 2 saati video izleyerek geçecek. Verdiğim örnekler dakika başı harcanan mb. Hesaplamasını size bırakıyorum
Gerektiğirdiği taktirde ingilizcemi de geliştirmek için İnternetten Friends dizisini de izliyorum söyler misiniz cidden 16gb yeterli mi?