Evet hayallerimi çalan Lookdengi.info'dan bahsedeceğim bugün milyoner olmama ramak kalmıştı
Facebook gruplarında denk geldiğim ve ödeme aldığını iddia eden bir kişi yüzünden bende bu hayale kapıldım ve üye oldum (referansı ile önemini anlatacağım) öyle ki günde tam 350TL kazanmayı vaat ediyorlardı
yıl 2016 (16 yaşındayım) Lise 3'e gidiyorum yaptığınız şey basit ekrana random kodlar geliyor onları bir kutucuğa yapıştırıyorsunuz ve 2-3 ruble kazanıyorsunuz (hatırlayamadım şuan da kaç ruble olduğunu) öyle bir hırs etmiştim ki (hani hayal milyoner olmak ya

) gece uyumaz bu kodları yazardım ve sonunda hayale yaklaşıyordum ilk para çekme limitine 5.000 rubleye ve 2 gece sonunda ulaşmıştım (tabii okul harici sürekli

) para çekme talebinde bulunmak için açılan bölüme girdim ve tak (işte o referans olayı

) 40 tane referans ile üye yapmam lazım bu sırada başladım referanslar yapmaya facebook'da reklam youtube'da reklam derken 40. referansa ulaşmıştım (tabii bu zamana kadarda yine kod yazıyorum 1 hafta sonra para 80.000 ruble olmuştu 40 üye'de tamamdı

o zaman aklımla dedim belki adamların o kadar parası yoktur sonra çekerim diye bu seferde para yazılan bölüme 50.000 ruble yazdım onu çekeyim diye tak bu seferde sıkıntı ödeme yandex money ile yapılıyormuş

neyse araştırmaya başladım yandex'e hesap açtım 2-3 gün yaptığım araştırma sonucu anladım ki yandex money'den para çekmek imkansız gibi bir şey (kimlik onayı falan gerekli) neyse dedim bu seferde tamam olsun para gelsin de sıkıntı yok

yandex moneyi seçtim k.adını yazdım gönder dedim ve yine bir sorun 30-40 gün içerisinde yatacak

bekledim bekledim hatta 20-25 gün sonra bir bot buldum otomatik kod giren tam 600.000 ruble yapmıştım ki tam o ana kadar 40.gün

özel bir alan açılmış lookdengi nin bir telefon numarası var ve beni arayın bölümü
bende şey düşünüyorum acaba orada kaç paradır ki telefon konuşması telefon numaramı yazdım ve not bölümüne dedim ki

eğer çok para keserse hat benim paramdan 50.000 ruble hediye edebilirim
5-6 kere de gün gün telefon isteği yaptım dönüş yok

neyse sonuna gelirsek hesabımı sildiler 2 ayım milyoner olma hayali ile geçti