Korkunun ecele faydası yok dostum gerçekler acıdır ayrıca Ronaldo gelmedı falcao geldı ronaldo gelmış gıbı abartmaya gerek yok falcao ortasahadan topu alıp gol atmayacak yada kendı ortasına kafa vurmayacak önce bunların farkında olun
Öyle bir ülkede yaşıyoruz ki, Ronaldo gelse "Messi gelmedi ki yeağğ" diyecek güruh oluştu. Galatasaraylı olarak bıktım yemin ediyorum. Bir taraf "ateş emojisi bizim, hedef 29. şampiyonluk" diyor, birisi çıkmış "üçlü çektirme bizim" diyor. Kulüpleri çoluk çocuk yönetir olmuş. Her takımın iyi ve kötü dönemleri oluyor. Dilerim bu sene yapılan transferler bizi ve ülkemizi Avrupa'da ileriye taşısın. Yoksa çok gurur duyduğumuz Şampiyonlar Ligi'ne katılma hikayesi de ön eleme potasına takılacak.
Bu temennim tüm Türk takımları için geçerli. Trabzon'un kadrosunu beğendim, ha keza Fenerbahçe de orta saha sıkıntısını aşarsa ve ilk haftalardaki performansını orada da gösterirse, Avrupa'da tur atlayabilecek kapasiteye sahipler. Ama o kadar birbirimizle didişir olmuşuz ki elimizdekileri değil, elimizde olmayanları eleştirir olmuşuz.