Beyazsahin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tehdit değil kardeş olacakları yazdım canlandırma dedim ki ; Bilsin gözü korksun her ortamda yazdıklarından sorumlu yoksa benden en az 12 yaş küçük biri ile niye uğraşayım. Öğrenci ise okusun devlete beddua etmenin ne anlamı var bura olmazsa nereye gideceksiniz kim sahip çıkacak... Vallahi Allahtan başka bizi koruyacak olan yok. bana en az 1 yıl derece kademe durdururlar. ama yine de iş verenimi korurum kendi zararıma olsa bile. Devlet şaka değil bugün haini de var devleti savunanı da sen savunmazsan ben savunmazsam devlete kim sahip çıkacak... (Oldu herkes devlete bela olsun sahip çıkan olmasın öyle bir dünya yok.. Kendi zararıma da olsa üzerime ne düşüyorsa yaparım.)

Kişiyi değil İşverenimi devleti korkuyorum kendi zararıma da olsa. Seninde yapman gereken azıcıkta olsa bu değil mi beddua etmek yerine...
Yapmam gerekenin fazlasını yaptigimdan emin olabilirsin. Beddua meselesine gelince bu herkesin özgür iradesi. Sen bunu sorgulamak yerine insanların neler yaşadığını ne koşullar da yaşadığını hiç düşündün mü? Ordan konuşmayla olmuyor işte bu işler. Sen evinde rahat yaşıyor olabilirsin ama herkes sizler gibi rahat değil.