halilx35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu söylediğiniz söz ile ne kadar kötü niyetli olduğunuzu anlıyorum. Siz bu konuda şikayetinizi bildirdiğiniz takdirde bende aynı şekilde arkadaşın avukatlık vb. konusu açısından destek olacağım. 400 tl para veriyor kyksı.Oda kesilirsede burada yaptığım satışlarımdanda öğrenciliğini kötü duruma sokmayıp devam ettirebilmesi açısından satışlarımdan pay verip okulunu bitirdikten sonrada geri ödeme istemeyeceğime dair burada sözümü veririm. Burada birçok insanda bunu yapar.

Benim açımdan tartışmayı uzatmanın bir manası yok. Şikayet etmeyecektim fakat yukarıda arkadaşa ettiğiniz tehditten dolayı bunu yapacağım. Birinin öğrencilik hayatıyla oynamak , bu ülkenin geleceğiyle oynamaktır. Ve kesinlike duyarlı bir "vatandaş" olarak görevimi yapacağım. Yasayı sonuna kadar biliyorum. Son 3 senemi avukatlar içersinde çalışarak geçirdim.Ceza kademe durdurma cezası fakat bu en basit cezası. İşin ne kadar süreli olduğuna ne boyutta olduğuna göre değişiyor.
Tehdit değil kardeş olacakları yazdım canlandırma dedim ki ; Bilsin gözü korksun her ortamda yazdıklarından sorumlu yoksa benden en az 12 yaş küçük biri ile niye uğraşayım. Öğrenci ise okusun devlete beddua etmenin ne anlamı var bura olmazsa nereye gideceksiniz kim sahip çıkacak... Vallahi Allahtan başka bizi koruyacak olan yok. bana en az 1 yıl derece kademe durdururlar. ama yine de iş verenimi korurum kendi zararıma olsa bile. Devlet şaka değil bugün haini de var devleti savunanı da sen savunmazsan ben savunmazsam devlete kim sahip çıkacak... (Oldu herkes devlete bela okusun sahip çıkan olmasın öyle bir dünya yok.. Kendi zararıma da olsa üzerime ne düşüyorsa yaparım.)

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Haklı çıkmak gibi bir niyetim yokki zaten. Arkadaşını korumaya çalışıyorsun sende haklısın. Aslında herkes kendince haklı neden biliyormusun? Çünkü kendi milletini sevmeyen insana insan demem ben. Oysaki sen ne dersen de ben senide severim o arkadaşı da. Çünkü Türk'ün türkten başka dostu yoktur. Ben sizlere düşman gözüyle bakmıyorum işinize bakin ekmeğinize bakın diye fakat siz bana resmen düşman kesilmissiniz. Sende beni bugün gidip şikayet etmessen eğer senide adamdan saymam. Yaşından dolayı saygı duyuyorum. Kelimelerine dikkat et.

Hocam dediğimi unutmayın. Takmayın hayat devam ediyor
Kişiyi değil İşverenimi devleti korkuyorum kendi zararıma da olsa. Seninde yapman gereken azıcıkta olsa bu değil mi beddua etmek yerine...