Bak şimdi hemen canlandıralım herkes birbirini şikayet etsin... Hakim karşısındayız. O ticaret yaptığı için sen kanıtlarsan en fazla derece kademe durdurma cezası alır. (Sadece 1 yıl kaybetmiş olur çalışma hayatından...) Hakimin kıllığına bağlı olarak - ki sen devlete bela okumuş adamsın- burs kyk falan filan anında kesilir. Hakim de devleti korumaktan ceva verise... Ceza siciline işlenirse devlet memuru da olamazsın. Velhasıl yazdıkların seni her türlü ortamda bağlar. Daha fazla haklı çıkmaya çalışma ki bir saygınlığın olsun.
Bu söylediğiniz söz ile ne kadar kötü niyetli olduğunuzu anlıyorum. Siz bu konuda şikayetinizi bildirdiğiniz takdirde bende aynı şekilde arkadaşın avukatlık vb. konusu açısından destek olacağım. 400 tl para veriyor kyksı.Oda kesilirsede burada yaptığım satışlarımdanda öğrenciliğini kötü duruma sokmayıp devam ettirebilmesi açısından satışlarımdan pay verip okulunu bitirdikten sonrada geri ödeme istemeyeceğime dair burada sözümü veririm. Burada birçok insanda bunu yapar.
Tabii buyrun hay hay bende birinci derece devlete bela okuyanı şikayet edeceğim zaten
Benim açımdan tartışmayı uzatmanın bir manası yok. Şikayet etmeyecektim fakat yukarıda arkadaşa ettiğiniz tehditten dolayı bunu yapacağım. Birinin öğrencilik hayatıyla oynamak , bu ülkenin geleceğiyle oynamaktır. Ve kesinlike duyarlı bir "vatandaş" olarak görevimi yapacağım. Yasayı sonuna kadar biliyorum. Son 3 senemi avukatlar içersinde çalışarak geçirdim.Ceza kademe durdurma cezası fakat bu en basit cezası. İşin ne kadar süreli olduğuna ne boyutta olduğuna göre değişiyor.