Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Devlet memuru alınmış demişsin fakat bu bir alınma değil malesef ki direk hakarette bulunmak. Bir devlet memuru güzel bir dil ile açıklama yapamıyorsa insanlari hor görüyorsa ben kendi insanligimdan utanırım. Devlet memuru ise gitsin işini yapsin burda öğrenciyi küçük görmesin. R10 da ticaret yapıyor bunu gözün görmüyor benim yorumlarım mı sana dokunuyor hocam yapma ALLAH aşkına. Kendine iyi bak. Iyi forumlar dilerim.
Bak şimdi hemen canlandıralım herkes birbirini şikayet etsin... Hakim karşısındayız. O ticaret yaptığı için sen kanıtlarsan en fazla derece kademe durdurma cezası alır. (Sadece 1 yıl kaybetmiş olur çalışma hayatından...) Hakimin kıllığına bağlı olarak - ki sen devlete bela okumuş adamsın- burs kyk falan filan anında kesilir. Hakim de devleti korumaktan ceza verise... Ceza siciline işlenirse devlet memuru da olamazsın. Velhasıl yazdıkların seni her türlü ortamda bağlar. Daha fazla haklı çıkmaya çalışma ki bir saygınlığın olsun.

halilx35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle devlet memuru olarak freelance olarak dahi çalışamadığını bildirmek ile yükümlüyüm.Sanıyorum ki bu forumda ek gelir elde ediyorsun. Böyle bir şeyin yasak olması durumunda neden hala yapıyorsun ? Bunun cezası işten çıkarılma değil kademe olarak ilerlemeyi durdurmaktan geçiyor. Devletimi bana uyguladığı ötvsinden - bu dönem uyguladığı %54 doğal gazı zammına kadar beni sevmediği apaçık ortada. Şimdi devletime bir sevgi gösterisi olarak sizi şikayet ediyorum.
Tabii buyrun hay hay bende birinci derece devlete bela okuyanı şikayet edeceğim zaten
Sen devletin seni sevmediğinin acısını benden çıkar.. ben devletin hakkını KARŞILIKSIZ DA korurum.