Terapist58 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
burda konunun asıl çıkış noktası arkadaşın devlete bela okuması önce onu bil. yorumlarını siliyor tepki toplamamak için. yani sütten çıkmış ak kaşık değil. 40 yaş ve üzeri memur ile çalıştıysan onlar her kurumda aynı. ben idealist ve hitap ettiği kitleyi önemseyen bir memurum. bunun için çalışıyorum. öğrenciye misafir gözüyle bakıp ona göre yaklaşıyorum. önceki yorumlarda da bahsettim salla başı al maaşı bir insan değilim.
Tamam devlete hizmet etmen de öğrenciye cebinden yemek veriyormuş gibi şu kadar para verip bu kadarlık yemek yiyorlar deme hakkını vermez sana. Devletin verdiği hizmeti her T.C. vatandaşının eleştirme hakkı vardır. Bunu cümleye dökmek, hakaret içermedikçe bireyin özgürlüğündedir. (ve bela okumak bir hakaret, küfür içermez. İnanç ile anlam kazanan bir şeydir.)
Kişiyi tanımam ve onun özelinde de yazmadım ben, sadece sizin içinde bulunduğunuz konum ve kurduğunuz cümleleri eleştiriyorum şuan. Bana göre de benim verdiğim vergi ile sen şuan burada millete laf yetiştiriyorsun. Git işini yapsana hocam. Bak sen de sütten çıkmış ak kaşık olmuyorsun.