Arkadaşlar olay çok basit sorun yapmaya hiç gerek yok. Kyk yurtlarında internet genelde herkesin uyandığı vakit ile gece 2-3 e kadar ölü olur kimse doğru düzgün kullanamaz birşey izleyemez indiremez. Adamlar bununla günün her saati aynı hızı veriyorlar size kota aşıldıktan sonra internetiniz bitmiyor sadece yavaşlıyor neden bu kadar olay oldu bu ? Herkes yurtlardaki internetin sabah 10dan gece 12 ye kadar ölü olduğundan yakınırdı normalde şimdi neden kota var diye ağlıyor insanlar.
Neden bu kadar tepki verdin hocam anlayamıyorum. Insanlara hemen saldırmak için bahaneler arıyorsun ve daha beni tanımadan yargılayıp hakaret ediyorsun? Ben devletime hiçbir şekilde kötü bir söz söylemedim ki? Tek bir isyanım var oda, SURIYELILER burs alsın, para yardımı alsın, iş verilsin Benim dayılarım da (uzman cavus) onların ülkesini temizlemek için suriye idlibte savaşsın?
KYK yurtlarına ücretsiz internet veriyorlar eyw güzel bişey ama neden 16GB? Dalga geçer gibi değilmi sizcede?
Bidaha karşındaki insani yargılamadan önce nedenini sorun. Iyi forumlar.
Merhabalar devletine "isyan" etmeden önce Suriyelilere burs verdikleri ile ilgili birşey var mı bak lütfen. İdlib olayında da sen orada terörist grupları barınmasın, ülkene bomba düşmesin diye sınır güvenliğin için savaşıyorsun hey Allah'ım.