qrphcr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Madem o kadar ağır girdin ben de öyle devam edeyim.
1-Devletin, ihtiyacı olan öğrencilere güvenli ve en azından insani bir barınma ortamı sunmak görevidir.
2- Geçtiğimiz yıllarda bu yurtlarda kalamayan, kalmayan öğrencilerin hangi evlerde ne şekilde kalıp başlarına ne belalar geldiğini hepimiz biliyoruz.
3- Ben de KYK da kaldım, sizin gibi çalışanların ciğerini bilirim, hiçbirinizi iyi anmıyorum haberin olsun.
4- Ücret mevzusuna gelirsek bu insanlar 20 yıldır devlete vergi ödüyor, 300 liraya kalıyormuş da 420 liralık yemek yiyormuş da. Hayırdır sana mı kaldı kimin ne yeyip ne ödediği?
5- İnternet dünyanın birçok ülkesinde temel ihyiyaç kategorisinde ve ücretsiz ya da çok düşük ücretli. Sene olmuş 2020 siz hala İnterneti nimetten sayamazsınız. Kötüye kullanım olabilir doğrudur, bunu kontrol etmek de zor bi şey değil. Belirli bir bandwidthi geçen bireyi yönetim 3 kez uyarır sonra hızı yavaşlar. Bunu yapmak da zerre miktar zor değildir.
Sallayın hocam canınızı sıkmaya değmez gerçekten.

Terapist58 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

okumanın ve okutmanın zor şartlar olduğunu biliyorsun madem bu devlet kaç milyon öğrenciye yardım ediyor. Sence şartlar ortalamanın üzerinde değil mi ? neden devlete bela okuyarak kelimeni güzel seçmiyorsun. farkettiysen ben sadece senin yorumuna yorum yaptım. sebep devlete bela okuman... hükümetler değişir baki olan devlettir. bugun bu hukumet surıyelılere bakar yarın öbürü gelir suriyelileri gönderir ama devlet her zaman vardır. bu kavramı anlamamışsın maalesef.
Kusura bakmayın hocam devletin siz olduğunuzu bilmiyordum